02 March 2017

SABUN HONEY GLOW

SABUN HONEY GLOW 
" SABUN PEMUTIH HILANG DAKI "

Anda ada daki kesan gelap di ketiak, celah2 peha, ehem2, lutut dan kaki?
Puas sental guna sabun biasa pun x hilang2 jugak?
Malu kan bila suami dan kawan2 ternampak??

Jangan risau Honey Glow kan ada ๐Ÿ˜

Hanya gosok di bahagian badan. Kemudian bilas dengan air.
Lepas tu uolls tengok sendiri kesannya ๐Ÿ˜˜
Disyorkan pakai 2 kali sehari untuk kesan yang lebih efektif.


FUNGSI & KELEBIHAN SABUN HONEY GLOW 
๐ŸŒธ Membantu membuang daki degil.
๐ŸŒธ Membantu menghilangkan sunburn.
๐ŸŒธ Membantu mencerahkan kulit.
๐ŸŒธ Membantu menghilangkan bahagian-bahagia badan yang gelap, stretchmark, dan menghalus kulit.
๐ŸŒธ Mengembalikan kulit selembut kulit bayi.
๐ŸŒธ Hasil mulai terlihat setelah pemakaian 1 minggu secara teratur.
๐ŸŒธ Menghilangkan hitam-hitam tak diinginkan dibahagian tertentu seperti garis-garis paha dan siku.
๐ŸŒธ Menghaluskan dan mencegah pecah-pecah pada siku kaki.

KANDUNGAN SABUN HONEY GLOW 
๐ŸŒผ Honey Glow Soap diperbuat daripada Madu Asli dengan Wangian Lavender dan bahan-bahan semulajadi, gerenti selamat dan berkesan. 

CARA GUNA SABUN HONEY GLOW 
๐ŸŒบ Pertama sekali basuh sabun.
๐ŸŒบ Kemudian sental sabun di area berdaki.
๐ŸŒบ Bilas kawasan tersebut dgn air bersih.
๐ŸŒบ Disyorkan pakai 2 kali sehari untuk kesan yang lebih efektif.




---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
.
๐Ÿ˜Ž untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
๐Ÿ˜Žuntuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-1529-5629 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman


0 comments:

Post a Comment