13 March 2017

SHAMPOO SANTAN





SHAMPOO SANTAN HOMEMADE
Penawar Mujarab Rambut Gugur & Kelumumur
.
"Akak menyesal tak cuba awal-awal. Rambut dah hilang gugur, kelumumur makin kurang, gatal-gatal kepala pun kurang. Baru seminggu akak pakai. Menyesal sangat tak try awal-awal" - Puan Nor Amirah
.
"Saya dapat terus pakai, biar lama sikit. Esoknya rambut tak gugur dah. Kalau tak sebelum ni 24jam rambut asyik gugur je. Bila mandi pakai shampoo biasa dulu lagi banyak gugur. Stress weh. Tapi bila pakai shampoo santan tu elok pula takde rambut gugur masa mandi. Suka sangat." - fida
.

"Kalo perempuan ni rambut kelumumur..rasa rimas. Rasa tak selesa sangat. Tapi sekarang memang selesa. Pakai tudung lama-lama pun selesa je. Tak gatal dah. Syukur sangat jumpa shampoo santan" - Puan suai Shampoo santan adalah produk hair care yg 100% dr bahan organik dan bahan utamanya adalah santan dan diproses 100% scr homemade.


4 bahan penting dalam Shampoo Santan iaitu santan, minyak kelapa, minyak oren & minyak rosemary. Semua bahan yang diletakkan dalam shampoo ni mempunyai peranan masing2. Contoh macam...

Coconut Milk (Santan Kelapa)
+menyuburkan kulit kepala & rambut
+mengawal minyak berlebihan
+mengelakkan botak & rambut beruban

Coconut Oil (Minyak Kelapa)
+menguatkan rambut 
+melembutkan rambut
+melawan kelemumur & rambut bercabang

Sweet Orange Essential Oil
+melegakan kegatalan kulit kepala
+merangsang pertumbuhan rambut
+bau yang segar

Rosemary Essential Oil
+mengelakkan keguguran rambut
+merawat kelemumur 
+merawat kulit kepala

.
SHAMPOO SANTAN diperbuat daripada santan asli 100%.
✔ Bebas paraben
✔ Bebas Silikon
✔ Bebas SLS














---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
.

๐Ÿ˜Ž untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
๐Ÿ˜Žuntuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-1529-5629 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman





0 comments:

Post a Comment