27 March 2017

VEVIOUS ULTRA CORRECTION SERUM

VEVIOUS ULTRA CORRECTION SERUM 

Vevious Ultra Correction Serum ialah satu serum yang dirumus khas untuk merawat masalah jerawat kronik,merawat masalah jeragat,mengurangkan kesan Parut akibat
jerawat, pembedahan, kecederaan, melecur, gigitan serangga dan sebagainya. 

Vevious Ultra Correction Serum mengandungi ramuan serum berkesan seawal 24JAM kerana tekstur serum ini pekat dan meresap cepat ke kulit bermasalah dan sesuai untuk
semua jenis kulit. Produk ini ialah keluaran BUMIPUTERA (MALAYSIA), Lulus KKM,HALAL & MESRA SOLAT, 100% SELAMAT dan bebas dari bahan kimia. 
Vevious sesuai untuk semua peringkat LELAKI dan WANITA,WARGA EMAS,pesakit EKZEMA mahupun pesakit KULIT yang KRONIK.Jom kita grab sementara stok dah tak banyak dah ni..

KELEBIHAN VEVIOUS ULTRA CORRECTION SERUM 
🍍 Menghilangkan Eyebag / Lingkaran bawah mata
🍍 Merawat masalah jerawat KRONIK
🍍 Membaiki sel-sel kulit Mati
🍍 Sesuai dijadikan Base Mekap
🍍 Moisturizer
🍍 Menghilangkan dan mengecilkan Pori-pori
🍍 Menegangkan Kulit dan Menghilangkan kedutan
🍍 Merawat kulit melecur (pastikan melecur dah kering)
🍍 Merawat EKZEMA
🍍 Merawat masalah jeragat
🍍 Bumiputera (malaysia)
🍍 Kilang bertaraf gmp
🍍 Halal dan mesra solat
🍍 100% selamat
🍍 Bebas dari bahan kimia
🍍 Kkm (dipantau oleh kkm)

KANDUNGAN VEVIOUS ULTRA CORRECTION SERUM 
πŸ₯ BETA WHITE
- Digunakan dalam rawatan sebagai kawalan, pencegahan, & penambahbaikan penyakit, keadaan dan gejala berikut: Pigmentasi kulit, Erythema &Tompok penuaan.
πŸ₯ DEFENSIL
- Perawatan Instan untuk kulit sensitif dan kemerahan
πŸ₯ VCE (TERBAIK DARIPADA SPF)
- Melindungi kulit daripada sinaran matahari, menambahkan nutrien pada kulit
πŸ₯ ALOE VERA
- Merawat jerawat
- Melembabkan kulit tetapi tidak berminyak
- Anti-penuaan
- Membunuh bakteria pd kulit
- Mengurangkan penglihatan strect-mark
- Menghilangkan kesan parut
- Merawat kesan terbakar( melecur / sunburn)
πŸ₯ ALMOND SWEET OIL
- Almond oil memiliki efek "emollient" yang dapat mengunci kelembaban dan nutrisi yang diperlukan oleh kulit, sehingga membuat kulit terasa lebih lembut dan berkilau.

CARA GUNA VEVIOUS ULTRA CORRECTION SERUM 
πŸ₯‘ Picitkan Vevious sedikit pada tangan / Terus ke muka & Sapu Tipis kat muka...
πŸ₯‘ Korang boleh pakai Vevious nih SEBELOM guna Foundation tau...
πŸ₯‘ Malah korang jugak boleh pakai sebagai Skincare...























---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
.


😎 untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
😎untuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-1529-5629 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman

0 comments:

Post a Comment