04 April 2017

I FLAWLESS MINYAK ARGAN

MINYAK ARGAN EMAS I FLAWLESS

Minyak Argan Emas i Flawless ialah Minyak Argan PREMIUM yang diformulasikan KHAS UNTUK MUKA sahaja bukan general. PERTAMA DI MALAYSIA sehingga 
kini. Ramai yang memilih Minyak Argan Emas i Flawless yang High Gred dimana ianya mempunyai tekstur ringan supaya mudah menyerap.

Sebab itu Minyak Argan Emas i Flawless,effect dia lebih efficient untuk makeup & skincare. Apa yang uolsss kene tau pasal Minyak Argan Emas i Flawless ni?Ape 
yang specialnya pasal kepingan2 emas yang kat dalam serum tu?.
Minyak Argan Emas i Flawless mempunyai kepingan emas original 24k.
Minyak Argan Emas i Flawless adalah yg pertama di Malaysia yg diformulasikan dengan emas original 24kEmas 24K membantu melewatkan penuaan,menganjalkan kulit,merangsang peredaran darah di muka menyebabkan kesan pinkish2 di pipi dan banyak lagi lah keistimewaannya.Kalau nak cerita pun tak habis taww..Jom alami 
dan rasai perubahan Minyak Argan Emas i Flawless!

FUNGSI & KELEBIHAN MINYAK ARGAN EMAS I FLAWLESS
๐ŸŒผ Makeup tahan lama sehingga 18jam
๐ŸŒผ Muka kering kembali lembap
๐ŸŒผ Muka berminyak kembali normal
๐ŸŒผ Tiada lagi foundation retak seribu
๐ŸŒผ Tiada lagi muka bercapuk sebab pakai bedak atau foundation
๐ŸŒผ Tiada lagi "argggggh,susahnya nak blend foundation"
๐ŸŒผ Jimat foundation yang harga beratus-ratus.
๐ŸŒผ Hasil makeup moist-moist macam perempuan korea
๐ŸŒผ Jerawat kecil,parut pudar,liang roma kecil & kulit lembut macam baby

KANDUNGAN MINYAK ARGAN EMAS I FLAWLESS
๐ŸŒธ Minyak Argania Spinosa(argan)
๐ŸŒธ Minyak Rosemarry
๐ŸŒธ Minyak Jasmine

CARA GUNA MINYAK ARGAN EMAS I FLAWLESS
๐ŸŒบ Cara 1 : 2 titis disapu rata pada keseluruhan wajah sebelum mengenakan foundation
๐ŸŒบ Cara 2: 2 titis dicampur dengan cream foundation
๐ŸŒบ Cara 3: 3 titis dititiskan pada berus/beauty blender foundation
๐ŸŒบ Cara 4: 2 titis dicampur dengan concealer atau shading cream









---------------------------------------

Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
๐Ÿ˜Ž untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
๐Ÿ˜Žuntuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-1529-5629 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman


0 comments:

Post a Comment