20 April 2017

LIPCHARMS

LIPCHARMS

๐Ÿ„ LIPCHARMS adalah lipstik matte yg pertama mengandungi ekstrak BUAH TIN dimana khasiatnye sebagai agent pelembab yg plg amazing, ibarat ianya mengandungi 3/4 cawan air di dlmnya.
๐Ÿ„ Bukan tu je, lipcharms ni juga mengandungi VIT A, C & B Complex yg menyerlahkan lg kulit bibir kt supaya sentiasa tegang dan pink.
๐Ÿ„ Lipcharms (Matte) akan menampakkan garisan2 bibir kt secara jelas dgn ketdkhadiran paraben kat dlmnye..
๐Ÿ„ Lipscharms tak mengeringkan sbb mkin lama pakai mkin sebati dan makin blend dgn bibir..matte mmg ramai kata kering..tp in shaa Allah argan oil,shea butter n buah tin melembabkan dan membelancekan kulit bibir kite.
๐Ÿ„ Mempunyai 4 olahan warna yg sangat menarik:-
๐Ÿ’‹ Sakura   
๐Ÿ’‹ Camelia   
๐Ÿ’‹ Belladonna 
๐Ÿ’‹ Arisaema..








---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
๐Ÿ˜Ž untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
๐Ÿ˜Žuntuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-40513830 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman


0 comments:

Post a Comment