03 May 2017

JANGAN MENGATA SKIN CARE

IMPIAN NAK CANTIK NAK LAWA NAK GEBU.. MGKIN JADI KENYATAAN ๐Ÿ˜˜๐Ÿ‘ KELEBIHAN ANDA PERLU TAHU SBB APER SKINCARE JGN MENGATA MENJADI PERHATIAN!! 

Jangan Mengata Face Soap 
dirumuskan untuk membantu memelihara dan menjaga kulit wajah anda. Antara kebaikan lain juga membantu mencegah penuaan,membantu mengatasi jerawat dan kesan jerawat serta menghilangkan sel kulit mati. Ia sesuai digunakan oleh semua peringkat umur untuk lelaki dan wanita.
.
Krim siang  (15g)
Krim siang ini mengandungi SPF dan antioksida yang bertindak untuk memberikan perlindungan pada kulit wajah serta mengekalkan keremajaan kulit.

Krim malam (15g)
Krim malam ini dapat membaiki sel-sel kulit mati dan membuatkan wajah tampak lebih gebu dan anjal. Krim malam juga melambatkan penuaan #antiaging, mencerahkan kukit wajah secara sekata, menghilangkan garis-garis halus kedutan.

Cara Pengunaan:
Buihkan Jangan Mengata Face Soap dan lurutkan secara perlahan di bahagian muka atau badan dan biarkan selama 1minit. Kemudian bilas dengan air bersih. Untuk dapatkan hasil yang lebih berkesan gunakan bersama Jangan Mengata Skin Care. Gunakan sekerap yang mungkin..
---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
๐Ÿ˜Ž untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
๐Ÿ˜Žuntuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-55270706 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman0 comments:

Post a Comment