06 June 2017

MAMOM TO BE ( FOR PREGGY MUMMY )

MAMOM TO BE ( FOR PREGGY MUMMY )

" FORMULASI KHAS UNTUK IBU MENGANDUNG YG NAK HILANGKAN LOYA, PEDIH ULU HATI & KURANGKAN BADAN BERANGIN "
.
.
Untuk ibu2 mengandung kat luar sana yg bangun pagi asyik nak muntah je non stop.. badan tak larat.. ngan nak pergi kerja lagi.. rasa nak baring je 24 jam.. tenaga pun dah hilang… angin dlm badan ni pun susah betul nak keluar… tersekat2.. jadi tak selesa.. ๐Ÿ˜ญ
.
Mulalah rasa nak marah tak tentu pasal kan… mommy patut cuba MaMom To Be ni.. ๐Ÿ’ช
.
Nasib baik sy diperkenalkan awal2 pregnant dulu.. tak delah asyik ponteng kerja je ambil MC sbb badan tak laratkan.. Sampaikan hubby sy pelik, sy tak mcm org mengandung.. tenaga sentiasa ada.. muntah pun masa awal2 je.. lepas tu tak de dah… siap terlebih puji kulit sy berseri2 cerah.. ๐Ÿ˜
.
Ini sebab sy amalkan MaMom To Be la ni… siap pakej untuk cerahkan kulit baby lagi tau… Bakal2 Mommy kat luar sana kena cuba ok! ❤

FUNGSI & KELEBIHAN MAMOM TO BE
๐Ÿ“๐Ÿ‡ Menambahkan tenaga ibu mengandung ๐Ÿคฐ ๐Ÿ’ช
๐Ÿ“๐Ÿ‡ Mengurangkan masalah loya, mual & pedih ulu hati ibu mengandung ๐ŸŒฎ๐Ÿœ ๐Ÿฒ 
๐Ÿ“๐Ÿ‡ Mengurangkan masalah badan berangin ibu mengandung ๐Ÿ™Ž๐Ÿ’จ 
๐Ÿ“๐Ÿ‡ Membantu mencerahkan kulit ibu & bayi ❄❄ 
๐Ÿ“๐Ÿ‡ Membantu menstabilkan paras hemoglobin (Hb) ibu mengandung. ๐ŸŒก
๐Ÿ“๐Ÿ‡ Berkesan seawal 2 tablet ! ๐Ÿ’Š๐Ÿ’Š

KANDUNGAN MAMOM TO BE
๐ŸŽ๐Ÿ herba-herba
๐ŸŽ๐Ÿ sayur-sayuran 
๐ŸŽ๐Ÿ buah-buahan asli
๐ŸŽ๐Ÿ halia
๐ŸŽ๐Ÿ vitamin B kompleks
๐ŸŽ๐Ÿ kurma

CARA PENGAMBILAN MAMOM TO BE
๐ŸŠ๐Ÿ‹ Kunyah 2-3 biji tablet sehari 
๐ŸŠ๐Ÿ‹ Ambil pada siang dan malam 
๐ŸŠ๐Ÿ‹ Ambil ketika perut kosong
๐ŸŠ๐Ÿ‹ 1 botol mengandungi 60 biji tablet








---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
๐Ÿ˜Ž untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
๐Ÿ˜Žuntuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-40513830 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman


0 comments:

Post a Comment