17 July 2017

NAFURA ALMONDS GEL (SCRUB).


 NAFURA ALMONDS GEL (SCRUB).

Ia adalah sejenis SCRUB! Keluaran terbaru jenama True Island dan diimport dari KOREA oleh Nafurra
Jangan tertipu dek nama complicated Scrub ni!

Pelbagai bahan terbaiikk dalam Scrub ini
🌿 HONEY
🌿 PROPOLIS
🌿 ALMOND SWEET OIL
🌿 SHEA BUTTER
🌿 JAPONICA OIL dan macam 2 lagi.

Scrub terbaik bagi muka yang kusam jadi bersih, halus dan berseri.⠀
Kekadang bukan ye tak cantik. Tapi tak glowing, seri kita tak terserlah. 
Maybe sebab kulit mati tu tak di gosok secara halus. Makeup tebal macam mana pun, hilang seri nya.

BAHAN :
🌿  Almonds, Honey, Propolis, Camomille extract, yang membantu untuk melambatkan penuaan, antiradang, memperbaiki texture kulit dan mengekalkan keanjalan serta kelembapan kulit.

🌿  Digunakan 3 kali seminggu untuk membuang semua kulit mati dan daki di kulit muka. 
🌿  Barulah kulit berseri, mekap pun lebih naik seri











---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
😎 untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
😎untuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-40513830 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman

0 comments:

Post a Comment