Best Buy Beauty Ent - Gedung Kecantikan Online Popular di Johor

Kami mencari anda yang berminat untuk menyertai kami sebagai agen pelbagai produk kecantikan. Sebarang pertanyaan boleh emel kepada kami bestbuybeautyent@yahoo.com

Best Buy Beauty Ent - Servis kami adalah yang terhebat dan terpantas

Kepakaran kami adalah menyediakan servis yang terbaik untuk anda sama ada anda ingin membeli secara retail dari kami atau menjadi agen/stokis kami. kepuasan anda keutamaan kami

De Lova White and Curve

Pertama di Malaysia yang menggabungkan semua fungsi dalam 1 untuk pencerahan kulit, pembentukan badan dan payudara serta mampu menurunkan berat badan

26 January 2017

SPAN SILIKON

Rugikan beli foundation mahal-mahal tapi banyak 
melekat pada span biasa.. tapi bestnya Span Silikon ni sapuan dia kemas dan
sekata,,Span Silikon ni juga boleh jimatkan foundation tau...sebab??.Foundation
takkan melekat dan meresap pada span.Span Silikon mudah, lepas guna blh 
basuh terus dan kering.

FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT
SPAN SILIKON

πŸ‘‰πŸ»Boleh digunakan untuk apply FOUNDATION ,LOOSE
POWDER,MOISTURIZER,CLEANSER 
πŸ‘‰πŸ»Bakteria tak melekat pada sponge 
πŸ‘‰πŸ»Boleh digunakan untuk dab dab loose powder,compact powder 
πŸ‘‰πŸ»Tak menyerap banyak foundation so makeup akan nampak lebih
licin dan tak bercapuk
πŸ‘‰πŸ»Senang nak apply foundation di bahagian hidung,tepi bibir 
bawah dagu supaya tak bercapuk 
πŸ‘‰πŸ»Mudah dicuci
πŸ‘‰πŸ»Tak mudah terkoyak 
πŸ‘‰πŸ»Mudah digunakan

CARA PENGGUNAAN
SPAN SILIKON

Dap-dap foundation macam span/beauty blender jer. 
Dap secara slow supaya makeup nampak flawless.
Jimatkan jangka hayat foundation anda kerana silisponge tak serap 
foundation macam guna beauty blender.







---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
.
😎 untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
😎untuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-1529-5629 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman


25 January 2017

OLI CANDY FATTAH AMIN


OLI CANDY FATTAH AMIN

OLIcandy limited edition berwajah BARU
Rasa yang lebih sedap dengan lapisan SUSU,Membuatkan penggemar Tablet Kunyah Kunyah Gebu lebih mengalami rasa yang lebih enak dan dapatkan kulit yang lebih cantik.!
Dengan penampilan duta baru mereka iaitu Fattah amin dalam Olicandy x Fattah Amin, anda akan rasa perubahan ketara dalam tablet ini.

KELEBIHAN OLI CANDY FATTAH AMIN
🍊 Perubahan tona kulit berganda lebih cerah
🍊 Kulit lebih gebu, lembap dan tegang
🍊 Wajah lebih segar dan berseri sepanjang hari
🍊 Menyekat pembentukan jerawat dan merawat masalah jerawat yang serius
🍊 Membantu Menghilangkan parut dengan lebih berkesan dan effective
🍊 Memudarkan dark spot di seluruh badan
🍊 Merangsangkan menghasilkan glutatione dalam badan secara semulajadi iaitu dari daun zaitun.

LEBIH EFEKTIF BERBANDING MENGAMBIL GLUTA.
🍐 Memperbaiki tekstur kulit tua & mati.
🍐 Mengurangkan pigmentasi & garis kedutan
🍐 Meningkatkan sistem imunisasi
🍐 Membuang tok sin dan membersihkan darah kotor
🍐 Memulihkan sakit sendi dan otot
🍐 Memberi kecergasan badan sepanjang hari
🍐 Kandungan antioksidan yang tinggi mampu mencegah pelbagai penyakit kronik termasuk kanser

KEISTIMEWAAN OLI CANDY FATTAH AMIN
🍎 Mencerah kulit
🍎 Melembap & Menyinarkan kulit
🍎 Menganjalkan kulit
🍎 Memudarkan parut jerawat
🍎 Anti-penuaan
🍎 Membaikpulih sel kulit.

CARA PENGAMBILAN OLI CANDY FATTAH AMIN
πŸ‹ Makan 2 biji OLI CANDY waktu pagi semasa perut kosong. 
πŸ‹ Minum segelas air putih setelah selesai kunyah Olicandy. 
πŸ‹ Pastikan air masak minum sekurangnya 3 liter sehari. 
πŸ‹ Amalkan secara konsisten dan teratur.








---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
.
😎 untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
😎untuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-1529-5629 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman

15 January 2017

🌸 PATI HILANG KUTIL PENAWAR BOTANI 🌸

🌸 PATI HILANG KUTIL PENAWAR BOTANI 🌸

Nak tahu kebaikan dan cara produk nie boleh bace kat bawah ni yer πŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ‘‡πŸ‘‡

Anda mengalami masalah KUTIL, KETUAT, BIJI KOLESTROL dan TAHI LALAT ?.
Atasi dengan PATI HILANG KUTIL PENAWAR BOTANI!!
.
Diformulasikan dgn 100% bahan organik tanpa sebarang kesan sampingan..
Kos yang sangat MURAH dan BERKESAN.
Pati buang kutil 
100% homemade
❌Tak perlu cungkil sampai berdarah 
❌Tak perlu LASER 
✅Diformulasikan dengan πŸ’―% bahan organik

.
πŸŽ€ CARA PENGGUNAAN PATI BUANG KUTIL

▶Pertama sekali bersihkan pada bahagian yang hendak dibuang.
▶Kemudian sapu/titik pada bahagian yang hendak dibuang.
▶Biarkan selama 3 minit atau lebih dan sapu.
PASTIKAN DIJARAKKAN SELAMA 24 JAM UNTUK 
PENGGUNAAN KALI KE-2..
STOP SELAMA 1 MINGGU UNTUK TENGOK HASIL..
KALAU MASIH ADA LAGI, ULANGI SEMULA LANHKAH2 AWAL SEMULA











---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
.
😎 untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
😎untuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-1529-5629 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman


08 January 2017

AURAWHITE SPARKLE DIAMOND


❤AURAWHITE SPARKLE DIAMOND ❤
Minuman kecantikan 3 generasi Aurawhite Sparkle Diamond terpancar kecantikan sebenar.

πŸ”΄Advanced Formula
πŸ”΄ Dari Kolagen Nano Trepeptide Complex
πŸ”΄Lebih Padat Lebih Sedap & Lebih Halus
πŸ”΄Penyerapan Sempurna untuk kulit lebih cerah,anjal dan gebu.
Minuman Kecantikan 3 generasi Aurawhite Sparkle Diamond . Terpancar kecantikan Sebenar dengan pencerahan berganda. Kulit makin cerah ,anjal dan gebu.
Nak tahu kebaikkan Aurawhite Sparkle Diomond ni?
✔ Kesann pencerahann kulitt 10x cepat dari biasa
✔ Harga cukup berbaloi
✔ Kesann yang cepat
✔ Semua jenis kulitt sesuai
✔ Tindak balas yang cepat
✔ Tiada bahan terlarang
✔ Dalam 7 hari boleh nampak lepas guna
✔ Jerawatt cepat kecut
✔ Merawatt masalah kulitt
✔ Mengatasi masalah kulitt berminyak
✔ Menutup pori kulitt yang terbuka
✔ Rasanya yang sangat sedapp untuk di minum setiap hari
✔ Percuma shaker dan & sabun pencerahh badann














---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
.
😎 untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
😎untuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-1529-5629 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman


03 January 2017

NAFURA HONEY BEE CLEANSING FOAM


NAFURA HONEY BEE CLEANSING FOAM



Wajib guna cuci muka untuk menthol glam kotor an yang dentil. Bukan saja kulit akan segar, ia juga memutih dan melicinkan permukaan kulit . Bau nye yang wangi sangat. Pernah tak bila pakai pencuci biasa kulit dan rasa tegang Dan kering? Cuba try HONEY BEE Cleasing foam pasti anda akan rasa moist Dan Lembut.
-A foam cleanser containing honey bee secretion filtrate that restores your skin condition 1. Contains 10% of secretion filtrate. honey bee secretion filtrate calms and soothes stressed skin and restores your skin to a healthy condition.
2. Clean and revitalized skin Smooth, rich foam thoroughly removes makeup residue and waste to keep the skin clean and revitalized.
3. Leaves the skin soft and supple without tugging the skin. Deep ocean water and portulaca extract keep the skin soft, smooth and supple without tugging on it.
4. Paraben, artificial color and animal oil- free formula
🐝 Mula-mula pakai Honey Bee Cleanser
Guna 1x je dh rasa kehebatannya. Mekap bagai2 kt muka, 1x cuci dgn cleansing foam ni, terus je hilang. Hebat kan?? Tengoklah ingredient dia pulak; semestinya kaya dgn ekstrak Royal Jelly, Madu & Propolis. Saya sangat berpuas hati!!πŸ’‹πŸ’‹. Cleansing foam ni x mengeringkan wajah pn..












---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
.
😎 untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
😎untuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-1529-5629 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman