Best Buy Beauty Ent - Gedung Kecantikan Online Popular di Johor

Kami mencari anda yang berminat untuk menyertai kami sebagai agen pelbagai produk kecantikan. Sebarang pertanyaan boleh emel kepada kami bestbuybeautyent@yahoo.com

Best Buy Beauty Ent - Servis kami adalah yang terhebat dan terpantas

Kepakaran kami adalah menyediakan servis yang terbaik untuk anda sama ada anda ingin membeli secara retail dari kami atau menjadi agen/stokis kami. kepuasan anda keutamaan kami

De Lova White and Curve

Pertama di Malaysia yang menggabungkan semua fungsi dalam 1 untuk pencerahan kulit, pembentukan badan dan payudara serta mampu menurunkan berat badan

23 February 2017

KOPI PAK BELALANG

KOPI PAK BELALANG

Kopi Pak Belalang ialah kopi yang dihasilkan dari kombinasi unik bahan-bahan terpilih yang mempunyai nilai nutrisi yang tinggi.malah kopi pak belalang juga dihasilkan supaya sesiapa yang meminumnya dapat mengamalkan makanan sunnah disamping meminum kopi.

Gabungan bahan-bahan terpilih membuka dimensi baru kepada penjagaan kesihatan anda. Cara penghasilan Kopi Pak belalang mematuhi segala piawaian dari segi pemilihan bahan mentah. pemprosesan, pembungkusan dan kawalah kualiti . Bahan-bahan yang digunakan mempunyai khasiat yang tinggi dari segi perubatan dan pemakanan. Kebaikan ini dipadatkan dalam bentuk yang mudah diambil dan enak diminum iaitu kopi pak belalang.

FUNGSI & KELEBIHAN KOPI PAK BELALANG

☕ Membantu mengeluarkan asid urik dan gaut
☕ Melawan asthma/lelah
☕ Merendahkan tekanan darah tinggi
☕ Mengurangkan alahan (habbatussauda dapat menyembuhkan 70% alergi,jerawat, penyakit kulit)
☕ Merawat sistem hempedu
☕ Melancarkan pengeluaran susu ibu
☕ Melegakan sakit saraf bagi ibu selepas bersalin dan sesuai untuk ibu mengandung (anak bijak)
☕ Meningkatkan kecerdasan minda
☕ Mengelak daripada pelupa dan nyanyuk
☕ Memberi ketenangan
☕ Meningkatkan tumpuan belajar, Amat sesuai untuk anak yg lemah daya ingatan
☕ Mengurangkan migrain, sakit kepala dan angin badan
☕ Melawaskan sistem perkumuhan
☕ Menurunkan berat badan
☕ Meneutralkan radikal bebas dalam badan
☕ Sumber vitamin C, kalsium, besi dan kalium
☕ Menambahkan tenaga badan
☕ Merawat insomnia
☕ Mengurangkan komplikasi diabetis
☕ Melindungi kulit daripada sinaran UV matahari
☕ Melawan sel-sel kanser.

KANDUNGAN KOPI PAK BELALANG

🍯 Madu
🍯 Habattus sauda
🍯 Luban
🍯 Acai
🍯 Maqui
🍯 Extract kopi arabica

CARA PENGAMBILAN KOPI PAK BELALANG

πŸ„ Gantikan minuman kopi harian anda kepada kopi pak belalang
πŸ„ Boleh diambil pada bila-bila masa sahaja.








---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
.
😎 untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
😎untuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-1529-5629 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman


16 February 2017

Jamu Exclusive Kacip Malam

Jamu Exclusive Kacip Malam 

Rupa cantik tak menjamin rumah tangga bahagia.
Seeloknya jagalah dalaman dan luaran sekali..
Jangan biar #BERKERAK,#BERBAU,#BARAIR dan #BERMADU yg seribu kali lebih #MENAKUTKAN 😱

Jaga hubungan jaga ikatan
Biar berkekalan walau banyak kekurangan

FUNGSI & KELEBIHAN Jamu Exclusive Kacip Malam 
SANGAT SESUAI UNTUK WANITA LEPAS BERSALIN
KEBAIKAN & KEAJAIBAN
πŸ’‹ MENGECUTKAN OTOT VAGINA 3X LEBIH BERKESAN DAN CEPAT 
(kemutan berbisa dan luar biasa)
πŸ’‹ MENGECUTKAN RAHIM KEMBANG SELEPAS BERSALIN
πŸ’‹ MENGHILANGKAN KEPUTIHAN DAN BAU BUSUK
πŸ’‹ MENCEGAH BARAH PAYUDARA DAN RAHIM
πŸ’‹ MENGANJALKAN PAYUDARA DAN PUNGGUNG
πŸ’‹ MENCANTIKKAN KULIT WAJAH DARI DALAM
πŸ’‹ MENAMBAHKAN TENAGA KETIKA BEKERJA DAN BERSAMA
πŸ’‹ MELANCARKAN HAID YANG TIDAK TERATUR
πŸ’‹ MEMPERBAIKI HORMON YANG TIDAK STABIL

KANDUNGAN Jamu Exclusive Kacip Malam 
πŸ‚ 100% SERBUK MANJAKANI ASLI
πŸ‚ AKAR SERAPAT
πŸ‚ KACIP FATIMAH
πŸ‚ 100% HALAL DAN SELAMAT...

CARA MAKAN Jamu Exclusive Kacip Malam 
πŸ’Š 1-2 KAPSUL SELEPAS MAKAN
πŸ’Š BAGI YG BELUM BERKAHWIN SILA AMBIL 1 BIJI SAHAJA SELEPAS MAKAN
(wanita lepas bersalin wajib 2-3 kapsul)













---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
.
😎 untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
😎untuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-1529-5629 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman

15 February 2017

GARLIC TABLET

GARLIC TABLET
Hai-O Garlic Tablet : Pil Bawang Putih Terbaik

Hai-O Garlic Tablet adalah pati daripada kandungan aktif bawang putih dikeluarkan melalui satu proses teknologi di mana nilai pemakanan dipertingkatkan serta rasa pedas dan bau semulajadi dibuang,
Setiap tablet mengandungi 100% serbuk bawang putih.
Tidak mendatangkan kepedihan kepada mukosa gastrik serta mudah diserap oleh usus kecil.
Ia sesuai untuk semua golongan usia sama ada lelaki atau perempuan.


KELEBIHAN GARLIC TABLET
🍈 Baik pulih fungsi hati untuk menyingkirkan toksik
🍈 Mencegah mutasi sel
🍈 Membantu menyelaras insulin
🍈 Melegakan keradangan 
🍈 Membasmi kuman
🍈 Menurunkan lemak darah dan kolesterol
🍈 Melambatkan penuaan / anti oksidan
🍈 Mencegah arthritis
🍈 Melawaskan penghadaman dan membuka selera
🍈 Melegakan perut kembung dan ulser peptik

KANDUNGAN GARLIC TABLET
🍏 Bulbs Allium Satinum . L...200mg

CARA MAKAN GARLIC TABLET
πŸ‘ Hanya 2 biji, 2 kali sehari pagi dan malam
*untuk peringkat awal boleh bermula dengan 1 biji sekali makan dahulu












---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
.

😎 untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
😎untuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-1529-5629 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman

MYLEA FRECKLES SERUM.


Mylea Freckles Serum ~ Approved KKM ( NOT160300607K)
KENAPA WAJAH ANDA PERLUKAN MYLEA FRECKLES SERUM?? ✔ Merawat KULIT KUSAM! ✔ Mengecilkan LIANG PORI! ✔ MenCERAHkan warna kulit ✔ Mengawal masalah KULIT BERMINYAK! ✔ Penawar nombor 1 masalah JERAGAT! ✔ Membantu MENCERAHKAN kulit wajah! ✔ Membantu mendapatkan TONA KULIT yang sekata! ✔ Mencegah jeragat dari MEREBAK dan MENEBAL! ✔ Membantu menghilangkan BINTIK HITAM di wajah! ✔ Membantu menghilangkan PARUT dan BEKAS JERAWAT! ✔ Membantu anda mendapatkan KULIT IDAMAN dalam jangka masa yang CEPAT, BERKESAN & TANPA KESAN SAMPINGAN! ✔selamat utk digunakan, ianya tak MELEKIT, tak BERMINYAK dan tak MENGGELUPAS . BAHAN-BAHAN "MINERAL, MINYAK ZAITUN, ekstrak TIMUN, ekstrak LEMON, MINYAK KELAPA DARA, Vit E, ekstrak DELIMA. 🍁Cara Penggunaan
πŸ‘‰ Picit sedikit Mylea Freckles Serum pada tapak tangan dan sapu pada bahagian kulit wajah yang bermasalah seperti di atas
(Setitik Freckles Serum memadai untuk seluruh wajah kerana serum ini pekat dan tidak berminyak malah terus meresap ke dalam kulit wajah)
πŸ‘‰ Disyorkan pakai pada waktu pagi (10 ke 15 minit sebelum makeup) dan malam sebelum tidur (10 ke 15 minit sebelum apply night cream)
πŸ‘‰ Freckles Serum BOLEH DIPAKAI dengan mane2 nite/day cream ape2 brand yang anda guna sekalipun yang penting jarakkan masa sekurang2nya 15 minit utk make sure serum telah sempurna meresap ke dalam kulit (dinasihatkan hindarkan dari produk yang mempunyai kandungan kimia yang tinggi kerana akan merosakkan tisu kulit)
πŸ‘‰ Sapuan kerap (2 kali sehari) dinasihatkan bagi mereka yang inginkan kesan yang lebih cepat. .
Mylea Freckles Serum Khas utk masalah Jeragat, Sapu je boleh hilang kan Jeragat tak kira yang lama atau pun masih baru kat kulit muka.. Ramai pengguna kami dari umur 40 – 60 tahun pakai Serum ni Jeragat makin pudar dan hilang. JERAGAT berpunca dari hormon melonin, hormon ni berfungsi untuk protect kulit kita drpd cancer kulit.
Percentage org dpt cancer kulit adalah lebih tinggi kepada org yg berkulit cerah berbanding gelap. Thats why mereka yg berkulit cerah lagi byk jeragat compare tu mereka berkulit gelap. Jeragat perlu dijaga sejak awal usia 20an.
Masalah pori2 pula terbuka pula ialah berpunca bila kita terlalu kerap mencuci muka, cuaca yg sgt panas, mandi air suam dan ketika berpeluh. mslh liang pori terbuka dan susah nak tertutup apabila minyak dan kotoran dh masuk dan tersumbat
Tapi jangan bimbang semua masalah di atas dapat diatasi dengan mengamalkan Mylea Freckles Serum setiap hari utk mencegah dan mengatasi masalah JERAGAT & LIANG PORI TERBUKA!
Mylea Freckles Serum ni bersifat Water based, Bahan Asas dari sumber Mineral dan sangat kaya dengan Ekstrak Tumbuhan dan Buahan.
Sesuai dipakai atau dicampur dengan mana2 produk, Jadi serum ni tiada Bahan Kimia dan Approved Kkm Highly Recommend.













---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
.
😎 untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
😎untuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-1529-5629 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman

13 February 2017

AS SYIFA PENCUCI TELINGA 10ML


AS SYIFA PENCUCI TELINGA 10ML
Cecair Pencuci Telinga ini akan mencuci ruang telinga anda dengan berkesan secara menyeluruh. Kebiasaannya kita akan menggunakan putik kapas untuk membersihkan rongga telinga kita. Namun, sedarkah kita bahawa penggunaan putik kapas yang tidak bersih boleh menyebabkan jangkitan kuman di dalam rongga telinga.

anda mempunyai masalah telinga?
~Tahi telinga keras
~Gatal dalam telinga walaupun dah byk kali cuci
~Bernanah
~Berdengung
~Kurang pndengaran
~Atau lain2 masalah telinga
INSYAALLAH BOLEH ATASI DENGAN
>>>PENCUCI TELINGA AS SYIFA< < <

Antara kelebihan
~Mencairkan tahi telinga
~Rase terapung jika diletakkn di dalam telinga
~Mbunuh kuman dalam telinga
~Amat sesuai bagi yang mempunyai masalah resdung
~Mencuci sluruh tlinga
~Tahan lama & sesuai utk seisi keluarga





---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
.
😎 untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
😎untuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-1529-5629 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman