Best Buy Beauty Ent - Gedung Kecantikan Online Popular di Johor

Kami mencari anda yang berminat untuk menyertai kami sebagai agen pelbagai produk kecantikan. Sebarang pertanyaan boleh emel kepada kami bestbuybeautyent@yahoo.com

Best Buy Beauty Ent - Servis kami adalah yang terhebat dan terpantas

Kepakaran kami adalah menyediakan servis yang terbaik untuk anda sama ada anda ingin membeli secara retail dari kami atau menjadi agen/stokis kami. kepuasan anda keutamaan kami

De Lova White and Curve

Pertama di Malaysia yang menggabungkan semua fungsi dalam 1 untuk pencerahan kulit, pembentukan badan dan payudara serta mampu menurunkan berat badan

28 March 2017

MILO CUBE


MILO CUBE !!! ================== MILO ENERGY CUBE ini diimport jauh dari luar negara & tidak terdapat di Malaysia. Ia dikilangkan di Nigeria. Dan yang paling penting ianya "HALAL". ✅Sesuai untuk org dewasa mahupun kanak2 ✅Boleh dibancuh ataupun dimakan begitu sahaja ✅Milo yang dipadatkan & dibungkus dalam bentuk cube mudah dibawa ke mana jua , ✅Bertindak sebagai pembekal tenaga/energy booster terutama buat si kecil kita yang aktif sepanjang hari ๐Ÿ’ช๐Ÿผ๐Ÿ’ช๐Ÿผ๐Ÿ’ช๐Ÿผ Cepat selagi stock masih ada!!!









---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
.


๐Ÿ˜Ž untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
๐Ÿ˜Žuntuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-1529-5629 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman

27 March 2017

VEVIOUS ULTRA CORRECTION SERUM

VEVIOUS ULTRA CORRECTION SERUM 

Vevious Ultra Correction Serum ialah satu serum yang dirumus khas untuk merawat masalah jerawat kronik,merawat masalah jeragat,mengurangkan kesan Parut akibat
jerawat, pembedahan, kecederaan, melecur, gigitan serangga dan sebagainya. 

Vevious Ultra Correction Serum mengandungi ramuan serum berkesan seawal 24JAM kerana tekstur serum ini pekat dan meresap cepat ke kulit bermasalah dan sesuai untuk
semua jenis kulit. Produk ini ialah keluaran BUMIPUTERA (MALAYSIA), Lulus KKM,HALAL & MESRA SOLAT, 100% SELAMAT dan bebas dari bahan kimia. 
Vevious sesuai untuk semua peringkat LELAKI dan WANITA,WARGA EMAS,pesakit EKZEMA mahupun pesakit KULIT yang KRONIK.Jom kita grab sementara stok dah tak banyak dah ni..

KELEBIHAN VEVIOUS ULTRA CORRECTION SERUM 
๐Ÿ Menghilangkan Eyebag / Lingkaran bawah mata
๐Ÿ Merawat masalah jerawat KRONIK
๐Ÿ Membaiki sel-sel kulit Mati
๐Ÿ Sesuai dijadikan Base Mekap
๐Ÿ Moisturizer
๐Ÿ Menghilangkan dan mengecilkan Pori-pori
๐Ÿ Menegangkan Kulit dan Menghilangkan kedutan
๐Ÿ Merawat kulit melecur (pastikan melecur dah kering)
๐Ÿ Merawat EKZEMA
๐Ÿ Merawat masalah jeragat
๐Ÿ Bumiputera (malaysia)
๐Ÿ Kilang bertaraf gmp
๐Ÿ Halal dan mesra solat
๐Ÿ 100% selamat
๐Ÿ Bebas dari bahan kimia
๐Ÿ Kkm (dipantau oleh kkm)

KANDUNGAN VEVIOUS ULTRA CORRECTION SERUM 
๐Ÿฅ BETA WHITE
- Digunakan dalam rawatan sebagai kawalan, pencegahan, & penambahbaikan penyakit, keadaan dan gejala berikut: Pigmentasi kulit, Erythema &Tompok penuaan.
๐Ÿฅ DEFENSIL
- Perawatan Instan untuk kulit sensitif dan kemerahan
๐Ÿฅ VCE (TERBAIK DARIPADA SPF)
- Melindungi kulit daripada sinaran matahari, menambahkan nutrien pada kulit
๐Ÿฅ ALOE VERA
- Merawat jerawat
- Melembabkan kulit tetapi tidak berminyak
- Anti-penuaan
- Membunuh bakteria pd kulit
- Mengurangkan penglihatan strect-mark
- Menghilangkan kesan parut
- Merawat kesan terbakar( melecur / sunburn)
๐Ÿฅ ALMOND SWEET OIL
- Almond oil memiliki efek "emollient" yang dapat mengunci kelembaban dan nutrisi yang diperlukan oleh kulit, sehingga membuat kulit terasa lebih lembut dan berkilau.

CARA GUNA VEVIOUS ULTRA CORRECTION SERUM 
๐Ÿฅ‘ Picitkan Vevious sedikit pada tangan / Terus ke muka & Sapu Tipis kat muka...
๐Ÿฅ‘ Korang boleh pakai Vevious nih SEBELOM guna Foundation tau...
๐Ÿฅ‘ Malah korang jugak boleh pakai sebagai Skincare...
















---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
.


๐Ÿ˜Ž untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
๐Ÿ˜Žuntuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-1529-5629 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman

POLISH GLOWING SKINCARE BY NINA SKINCARE

Nak Kulit Glowing❓❔
Nak Buang Kulit Mati ❓❔
Nak Buang Kulit Kusam ❓❔

GLOWING DALAM 3 HARI !!

KEBAIKAN
๐Ÿ’šMenegangkan Kulit
๐Ÿ’šMencerahkan Kulit
๐Ÿ’šMemudarkan Bintik Hitam diMuka
๐Ÿ’šMemudarkan Parut / Jeragat
๐Ÿ’šMengecutkan Jerawat
๐Ÿ’šMengecilkan Pori-Pori
๐Ÿ’šKulit Nampak Lebih Awet Muda

KANDUNGAN
1. Papaya Cleanser 
2. Snow White Day Cream 
3. Polish Bright Night Cream 
4. Gel Polish Power

CARA GUNA
Siang :
Cuci dengan cleanser papaya
dan sapu day snow 
Kulit terus cerah glowing

Malam :
Cuci muka 
Gel power nipis-nipis
dan nite krim








---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
.


๐Ÿ˜Ž untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
๐Ÿ˜Žuntuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-1529-5629 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman

24 March 2017

SECRET CORREA LOTION

Secret Correa ialah merupakan satu-satunya losyen sejuk top selling yang
berkesan membantu melangsing & mengurangkan selulit seawal tempoh 3 hari
sahaja tanpa rasa panas dan pijar

FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN
SECRET CORREA

๐Ÿฆ‹Berasaskan kologen bunga matahari.
๐Ÿฆ‹Membantu memecahkan lemak berlebihan.
๐Ÿฆ‹Membantu mengatasi masalah selulit.
๐Ÿฆ‹Membantu menurunkan berat badan anda.
๐Ÿฆ‹Membantu mencantikkan bentuk badan agar menjadi lebih ideal.
๐Ÿฆ‹Membantu membuang angin dalam badan.
๐Ÿฆ‹Mengatasi masalah senggugut.
๐Ÿฆ‹Membantu membuang sedikit lemak bawah dagu.(double chin)
๐Ÿฆ‹Mencantik,menghalus,melembut dan menegangkan kulit.
๐Ÿฆ‹Keberkesanannya seawal 3 hari.
๐Ÿฆ‹Produk buatan Malaysia tetapi menggunakan
 formulasi teknologi Korea.
๐Ÿฆ‹Berdaftar KKM.
๐Ÿฆ‹Boleh dipakai dalam solat.
๐Ÿฆ‹Tidak melekit.
๐Ÿฆ‹Tidak panas.

CARA PENGGUNAAN SECRET
CORREA

Pertama sekali picit sedikit losyen SC di hujung jari
Kemudian sapu pada perut,paha,lengan,pinggul dan dagu 2 kali 
sehari selepas mandi pagi dan malam.
Urut perlahan sehingga losyen menyerap ke dalam kulit sepenuhnya.
1 tiub boleh tahan 1 bulan atau 55hari.Bergantung cara sapu pengguna.
Penggunaan yang lebih KERAP dan pengambilan air kosong yang
CUKUP dapat membantu memberikan hasil yang maksimum. 

PANTANG LARANG SECRET
CORREA

๐Ÿฆ‹Amalkan gaya hidup sihat
๐Ÿฆ‹Kurangkan makanan tidak berkhasiat
๐Ÿฆ‹Lemak tinggi
๐Ÿฆ‹Berminyak
๐Ÿฆ‹Minuman bergas
๐Ÿฆ‹Minuman keras






---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
.

๐Ÿ˜Ž untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
๐Ÿ˜Žuntuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-1529-5629 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman

15 March 2017

CANDY B+ COMPLEX

CANDY B+ COMPLEX

Candy B+ Complex ialah produk yang dicipta khas dlm membantu para pria yang betul-betul menginginkan kesempurnaan.Mampu mengekalkan kekuatan disamping 
merangsang kebatinan bagaikan juara. Dengan kuasa ajaib 5 dalam 1 tahan lama ketika beraksi,zakar makin keras dan solid,pengawalan yang lebih baik,kepuasan
selepas aktiviti dan yang paling penting kuantiti dan kualiti air mani bertambah.

Candy B+ Complex mengandungi ramuan luar biasa yang menjadikan anda luar biasa hanya dengan mengamalkan supplemen ajaib Candy B+ Complex.Gabungan 
Herba Asli Kelelakian + Vitamin B Complex B1,B6,B12 membekalkan power dan sentiasa bertenaga!..Jom grab Candy Complex yang tengah HOT MELETOP 
PASARAN sekarang sementara stok masih lagi ada nie.SENANG JERRR !!
INGAT BATIN,INGAT CANDY B+ COMPLEX!!.

FUNGSI CANDY B+ COMPLEX
๐ŸŒผ Melambatkan kekurangan hormon testosterone akibat penuaan.
๐ŸŒผ Mengawal kandungan Gula dalam darah (diabetes).
๐ŸŒผ Mengawal paras Kolestrol.
๐ŸŒผ Meningkatkan kesuburan dan menghasilkan sperma yang sihat.
๐ŸŒผ Mencegah penyakit kardiovaskular.
๐ŸŒผ Menstabilkan dan mengimbangi hormon.
๐ŸŒผ Mencegah penyakit paru-paru.
๐ŸŒผ Menguatkan dinding arteri.
๐ŸŒผ Merangsang tubuh badan agar lebih Ketahanan & Bertenaga.
๐ŸŒผ Mengawal atau mengurangkan penyakit radang seperti 
๐ŸŒผ Alzheimer, Migraine, Rheumatoid Arthritis.
๐ŸŒผ Mengaktifkan kadar metabolisma.
๐ŸŒผ Membantu atasi Kelesuan dan Tekanan.
๐ŸŒผ Menggalakkan pengedaran darah.
๐ŸŒผ Menguatkan fungsi buah pinggang.
๐ŸŒผ Mengawal Tekanan darah.
๐ŸŒผ Menguatkan otot Jantung.
๐ŸŒผ Menggalakkan sistem Imunisasi.
๐ŸŒผ Mengimbangi Hormon.

KANDUNGAN CANDY B+ COMPLEX
๐ŸŒธ Vitamin B1.
๐ŸŒธ Vitamin B6.
๐ŸŒธ Vitamin B12.
๐ŸŒธ Citrus Extract.
๐ŸŒธ Maca.
๐ŸŒธ Soy Lecithin Extract.
๐ŸŒธ Tribulus.
๐ŸŒธ Goji.

CARA PENGAMBILAN CANDY B+ COMPLEX
๐ŸŒธ Ambil 1 biji dan amalkan 3-4 hari sekali untuk mengembalikan keremajaan anda yang luar biasa.










---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
.

๐Ÿ˜Ž untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
๐Ÿ˜Žuntuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-1529-5629 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman